FusterJoiers i la Televisió de Mallorca. MOLTES GRÀCIES!

Fa ja unes quantes setmanes, na Neus Albis de Televisió de Mallorca va accedir a portar les nostres peces durant el seu programa diari «De Nit amb Neus Albis«. No sabeu quina il·lusió fa veure les teves joies d’autor a la petita pantalla, sobretot si les duu una dona tan guapa com na Neus!

Aquesta entrada només és per AGRAÏR a na Neus Albis,  a n’Ester Ferragut i a tot l’equip en general  la seva amabilitat, accessibilitat així com donar l’enhorabona pel vostre progama. En queden pocs de tan bon contingut….

__________________________________________________________________________

Unas semanas atrás, Neus Albis presentadora de Televisió de Mallorca accedió a llevar nuestras joyas de autor durante su progama diario «De Nit amb Neus Albis». Hay que reconocer que ver tus piezas por la tele hace una ilusión tremenda y ¡sobre todo si las lleva una mujer tan guapa como Neus!

Sólo queríamos escribir este post para AGRADECER  a Neus Albis, a Ester Ferragut y al Equipo de La Nit en general su amabilidad, accesibilidad así como dar la enhorabuena por el programa. Desgraciadamente quedan ya poquitos con tan buen contenido…

Doncs això, surtim a la tele!!!! ueeeee 😀



joies d'autorjoyas de autorjoyas de autor

Acerca de artenjoies

Art en joies taller de joieria és un espai dedicat a les joies. Per nosaltres cada una de les joies són petits objectes plens d’història, emoció i bellesa que gràcies a la complicitat de qui les tria i llueix s’omplen de vida i significat.
Esta entrada fue publicada en Joieria d'Autor, Tenda Art en Joies. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario